Afdrukken

Copa Shutters en meer..

Shutters zorgen voor een landelijk en toch strak interieur. De shuttersvan Copa worden gemaakt van massief Basswood (hardhout) en gelakt in diverse kleuren. De roteerbare louvers (lamellen) zijn leverbaar in de breedtes 47, 63, 89 en 114 mm. U kunt kiezen uit diverse modellen panelen en afwerkingen. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze. 

Ook de houten horizontale jaloezieën van Copa zijn van zeer goede kwaliteit. U heeft keuze uit Basswood, Cedar en Abachi hout. Horizontale houten jaloezieën krijgen een extra robuust uiterlijk in een ladderband uitvoering.


Copa Shutters

Shutters zijn houten luiken met verstelbare lamellen, die worden zowel gebruikt als zonwering als decoratieve raambekleding. Maar u kunt ze ook erg goed gebruiken als stijlvolle scheidingswand cq roomdivider, hoe mooi is dat!

Duurzaam & mooi

Copa shutters zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, maar bovenal ontzettend mooi. Niet alleen door het stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten. Met de verstelbare louvers regelt u zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. U heeft de keuze uit verschillende louverbreedtes, waaronder 1 extra brede lamel:47mm, 63mm, 89mm en 114mm

Duurzame & afwerking

De combinatie van technologie en ambachtelijk vakmanschap brengt de meest duurzame en kwalitatieve houten shutters, Copahome Shutters.
Copahome shutters zijn vervaardigd uit hoogwaardig Basswood (Amerikaanse linde).

Maatwerk & lage prijs?

Basix houten shutters zijn kwalitatieve vol-houten maatwerkshutters.
Copahome Basix houten shutters zijn de goedkoopste vol-houten shutters op de markt !

Oneindige kleurkeuze

U heeft de keuze uit 24 dekkende verfkleuren en 12 beitskleuren waarbij de mooie houtnerfstructuur zichtbaar blijft of eigen kleur naar keuze (Ral, NCS, Flamant, Farrow & Ball, ...)

Shutters voor uw dakraam

Met de aangepaste installatieprofielen passen Copahome shutters perfect in uw Velux dakraam .

Onzichtbare scharnieren

Naast de standaard scharnieren kunnen  Copahome houten shutters
ook van verborgen scharnieren voorzien worden.

Roestvrij staal bij badkamer en keuken....dat kan.

Copahome shutters kunnen worden toegepast in elke kamer, ook in de badkamer en de keuken. Om de duurzaamheid van uw shutters te verhogen, laat u ze afwerken met RVS scharnieren.

Fraai maatwerk voor ramen met niet alledaagse vormen

Copahome shutters zijn niet alleen geschikt voor rechte ramen. U kan ze ook gebruiken voor ramen met speciale vormen, in een kastenwand of als roomdivider.

Standaard levertermijn of......Express

De levertermijn voor Copahome shutters bedraagt normaal 10 à 12 weken.
U kunt echter opteren voor de Xpress Service, waarbij u bestelling binnen de 4 à 6 weken na bestelling geleverd wordt!

 

Houten Jaloezien van Copa!

Een houten horizontale jaloezie bestaat uit houten horizontale lamellen. Deze lamellen kunnen in verschillende standen worden gezet om meer of minder zonlicht door te laten. De lamellen zijn met een koord of band aan elkaar bevestigd, waardoor het geheel naar beneden gelaten kan worden en weer opgehaald kan worden.

Een waaier aan mogelijkheden

In de Copahome collectie heeft u de keuze uit meer dan 137 kleuren en lamelbreedtes van 25mm, 50 of 63mm.
Daarnaast heeft u keus uit 8 verschillende types sierkooflijsten, waardoor u uw jaloezieën kunt aanpassen aan de stijl van uw interieur.

Absolute woonvrijheid...privacy!

Copa, als specialist op het gebied van houten raambekleding, blijft voortdurend zoeken naar betere afwerkingen.
Bij de exclusieve "Privacy-afwerking" worden de gaatjes op de achterzijde van de lamel gemaakt, waardoor de lamellen elkaar extra overlappen in gesloten stand; zo krijgt de jaloezie een strakker uiterlijk en wordt de lichtinval tot een minimum beperkt.

Doeltreffende isolator

Hout is een uitstekende, natuurlijke licht- en warmteregelaar, dat zowel thermisch als akoestische zeer goed isoleert.
Door hun rustige uitstraling geven houten jaloezieën een vertrouwd en huiselijk gevoel.

Kies uw houtsoort...

Copahome houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in een breed spectrum aan kleuren en in diverse houtsoorten , waaronder het lichte maar sterke Basswood (Amerikaanse linde), Ceder met zijn fijne houtnerfstructuur, Abachi hout met zijn grote zichtbare nerfstructuur